Νέα αναβολή για το ταξίδι στην Ελβετία

Το ταξίδι των ανθρώπων του Άρη με προορισμό την Ελβετία μετατίθεται για το επόμενο 48ωρο. Οι πληροφορίες ανέφεραν πως η αντιπροσωπία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αποτελούμενη από τους Θανάση Αθανασιάδη, Τάσο Ορφανίδη και Γιάννη Κόντη, θα αναχωρούσε το πρωί (6/2) για την χώρα της κεντρική Ευρώπης (τόπο συνάντησης των επικείμενων εξελίξεων) ωστόσο …πάει πίσω χρονικά.  

Ο επίσημος Άρης βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα σε ανοικτή γραμμή με εταιρία που έχει επιδείξει ενδιαφέρον να εμπλακεί στα κοινά του συλλόγου. Αυτό που απομένει είναι το ενδιαφέρον να μετατραπεί σε επένδυση, καθώς ήδη έχει ανοίξει ο πρώτος κύκλος επαφών μεταξύ των δυο πλευρών.

Οι διοικούντες βρίσκονται στην κυριολεξία με την βαλίτσα στο χέρι, ενώ η μετάβασή τους στον τόπο του ραντεβού με τους ενδιαφερόμενους θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη. Επίσης, η διοίκηση έχει επιλέξει να κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι να μπει η υπόθεση σε μια σταθερή βάση και να μπορεί να ενημερώσει με απτά στοιχεία τον κόσμο της ομάδας αλλά και τον φορέα του συλλόγου, την Λέσχη Φίλων Άρη.

 

 

To Top