Νέα αναβολή στην προσφυγή Μούρτου, ορίστηκε εκδίκαση στις 19 Σεπτεμβρίου

Η ΕΕΟΔΑΚ έκανε δεκτό το αίτημα του Άρη για νέα αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής του Σπύρου Μούρτου κατά της ΚΑΕ και έτσι ορίστηκε νέα δικάσιμος στις 19 Σεπτεμβρίου.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σύμφωνα με πληροροφίες οι κίτρινοι αιτήθηκαν νέα αναβολή, προφανώς με την επιχειρηματολογία ότι υπάρχει στα σκαριά συμφωνία για τον διακανονισμό της οφειλής με τον παίκτη.

Βέβαια, κατά μία πληροφορία, ο νομικός του παίκτη, Νίκος Πετράτος προσπάθησε να βάλει και πάλι εμπόδια, αλλά όταν διαπίστωσε ότι και η ΕΕΟΔΑΚ είχε την πρόθεση να δώσει νέα αναβολή, “αναγκάστηκε” να συναινέσει.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι ο Άρης και ο Μούρτος θα βρουν την “χρυσή τομή” εξωδικαστικά, γιατί αυτό είναι το συμφέρον και των δύο, ειδικά του παίκτη πλέον, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο και θα πρέπει να μείνει ελεύθερος από τον Άρη για να υπογράψει στον Φάρο Λήμνου, με τον οποίο έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του.

To Top