ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέα αναβολή στο Άρης-Ηρακλής! Ενημερώθηκαν οι ομάδες, αύριο γίνεται επίσημο!

Νέα αναβολή στο Άρης-Ηρακλής! Ενημερώθηκαν οι ομάδες από το σάιτ της ΓΓΑ. Ούτε αυτήν την Τετάρτη θα γίνει το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή για την Basket League, λόγω της μετάβασης της Θεσσαλονίκη στο “γκρι Γ’ επίπεδο” για τον Covid-19.

Όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε εκτάκτως τη Δευτέρα οδηγία-απόφαση με την οποία διευκρινίζεται πως στη Θεσσαλονίκη, που θεωρείται γκρίζα ζώνη, δεν θα μπορεί να γίνει καμία αγωνιστική δραστηριότητα. Δηλαδή ούτε αγώνες ούτε και προπονήσεις.

H απόφαση αυτή του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας ουσιαστικά ανατρέπει ως έναν βαθμό την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΓΓΑ το απόγευμα της Δευτέρας, η οποία βασιζόταν σε προηγούμενα δεδομένα και προέβλεπε την απρόσκοπτη διεξαγωγή όλων των αγώνων της Superleague 1 και της Basketleague για τις επόμενες 14 ημέρες, ακόμα και στη Θεσσαλονίκη, όπου έχει επιβληθεί lockdown.

Μέσα σε αυτό το κάδρο, οι δυο ΚΑΕ ενημερώθηκαν από την ΓΓΑ για την νέα αναβολή του αγώνα που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Τετάρτη στι; 17:00 στο Αλεξάνδρειο. 

Αύριο θα υπάρξει και η επίσημη αναβολή του αγώνα.

To Top