Νέα αποκάλυψη: O υπερκοριός έπιασε συνομιλίες και για “στημένα” στην υπόθεση Σπανού!

Μια ακόμη αποκάλυψη που καταρρέει στη συνείδηση όλων τον “χάρτινο πύργο” του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχεται στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα “δημοκρατία”, η οποία ανάμεσα στ’ άλλα αναφέρει ότι ο υπερκοριός έπιασε συνομιλίες και για “στημένα” στην υπόθεση Σπανού!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: “Πολυμελές κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμων, που εξαπατούσε με «επιστημονικό» τρόπο ναυτιλιακές εταιρίες, διακινούσε παράνομα εκατομμύρια λίτρα πετρελαίου κίνησης αλλά και θέρμανσης και δεν κατέβαλλε φόρους εκατομμυρίων ευρώ, εξάρθρωσε η Ασφάλεια Αττικής. Για την υπόθεση συνελήφθησαν συνολικά 15 άτομα (ενώ αναζητούνται επιπλέον εννέα εμπλεκόμενοι), μεταξύ των οποίων ο 45χρονος πρόεδρος του ομίλου πετρελαιοειδών ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιώργος Σπανός.

Οι Αρχές αποδίδουν στον Γιώργο Σπανό κεντρικό ρόλο στην υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο υπερκοριός δεν «δούλεψε» μόνο για την εξάρθρωση του κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων, αλλά «έπιασε» και τηλεφωνικές συνομιλίες για στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες”!

Εφόσον αποδειχθεί το τελευταίο ότι ισχύει προφανώς θα πρέπει να κινηθεί και η αθλητική δικαιοσύνη (εάν υφίσταται ακόμη…).

To Top