Νέα… αποστολή στην Αθήνα για Λαζαρίδη, συνάντηση και με Πρίττα

Η προσπάθεια να υπάρξουν όσο το δυνατόν περισσότερες συμφωνίες στον δρόμο για το άρθρο 99, συνεχίζεται από την ΠΑΕ Άρης. Νέα αποστολή στην Αθήνα για Λαζαρίδη, συνάντηση και με Πρίττα.

Σε επίπεδο συμφωνιών με τους παίκτες οι τελευταίες υπογραφές που έχουν μπει στις λεγόμενες συμβάσεις εξυγίανσης (πρόκειται για τους διακανονισμούς καταβολής των οφειλών) ήταν με τον Μιχάλη Σηφάκη, συμφωνία που ολοκληρώθηκε στην Αθήνα.

Η επόμενη αποστολή είναι επίσης στην Αθήνα, αυτή τη φορά για τον Νίκο Λαζαρίδη, στον οποίο οφείλεται ένα ποσό περίπου 80.000 ευρώ από την προηγούμενη συνεργασία του με τον Άρη. Ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης αναμένεται με την παρουσία του από την Τετάρτη στην πρωτεύουσα να έχει συνάντηση με τον πρώην αρχηγό του Άρη, ώστε να μπουν και στο θέμα αυτό οι τελικές υπογραφές, με δεδομένη την καλή διάθεση που δείχνει ο έμπειρος αμυντικός.

Από κει και πέρα, αναμένεται να υπάρξει συνάντηση (στη Θεσσαλονίκη) την Παρασκευή και με τον Σάκη Πρίττα, ώστε να κλείσει θετικά και το δικό του θέμα!

To Top