Νέα αποστολή στην Αθήνα και νέο ραντεβού με την ΕΠΟ για τα δελτία!

Στα γραφεία της Eλληνικής Oμοσπονδίας αναμένεται να παραβρεθεί και πάλι  μέσα στο τρέχον 48ωρο ο Δημήτρης Ηλιάδης για το θέμα των παλιών οφειλών που σχετίζεται με το θέμα των δελτίων.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παραβρέθηκε την περασμένη Πέμπτη στην ΕΠΟ επί δύο ώρες με σκοπό να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα, ώστε να ξεπεραστεί η υπόθεση των παλιών και συσσωρευμένων χρεών προς την Ομοσπονδία, τα οποία ξεπερνούν τις 600.000 ευρώ! Για την ακρίβεια είναι 612.000 ευρώ!

Εκείνη η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και έδειξε ότι είναι θέμα χρόνου να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν, ώστε να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στο θέμα των δελτίων των νέων μεταγραφών και να ξεκινήσει κανονικά την προσπάθεια του ο Άρης στο νέο πρωτάθλημα.

«Θα χρειαστεί να κάνουμε και μια νέα συνάντηση τις επόμενες μέρες με την ΕΠΟ, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά» είχε σχολιάσει στο PRESSARIS ο Δημήτρης Ηλιάδης πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για την Θεσσαλονίκη.

Ο χρόνος γι αυτήν τη συνάντηση έφτασε. Ο Ηλιάδης θα συναντηθεί με την ΕΠΟ κι αναμένεται με την καταβολή ενός (μετά από συμφωνία) ποσού να κλείσουν οι “παλιές αμαρτίες” στην παρούσα φάση και να βγουν κανονικά όλα τα δελτία των νέων παικτών που έχουν μεταγραφεί στον Άρη.

To Top