Νέα απώλεια βαθμών για την Κ-17, 0-0 με τη Δράμα

Με το βαθμό της ισοπαλίας αποχώρησε από τα Κουδούνια της Δράμας η Κ-17, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του α’ γύρου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Δόξα. Οι «κίτρινοι» που αγωνίστηκαν για πάνω από 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ζήση στο 64′, δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην επίτευξη του πολυπόθητου τέρματος, παρά το γεγονός ότι έλεγχαν τη ροή του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκειά του.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχτεί ισόπαλες με το ίδιο ακριβώς σκορ στην πρώτη τους φετινή μονομαχία στις 27 Νοεμβρίου στη Σουρωτή στο πλαίσιο του β’ γύρου, ενώ εν αναμονή ορισμού παραμένει το παιχνίδι για τον γ’ γύρο, που είχε αναβληθεί λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στη Δράμα.

Η σημερινή ισοπαλία σε συνδυασμό με την άδικη ήττα της περασμένης Κυριακής με 1-0 στα Γιάννινα από τον τοπικό ΠΑΣ, έφερε το συγκρότημα του Τάσου Θέου στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, 2 λιγότερους από τον ΠΑΟΚ, που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκκρεμεί επίσης το εξ αναβολής ντέρμπι με τους «ασπρόμαυρους», το οποίο είχε αναβληθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στις 22 Φεβρουαρίου καθώς οι διαιτητές δεν έδωσαν ποτέ το «παρών» στο γήπεδο λόγω… αμέλειας της διοργανώτριας αρχής.

Αναλυτικά, η ροή του παιχνιδιού:

Οι «κίτρινοι» στο πρώτο μέρος είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 11′ με κεφαλιά του Μπιμπισίδη απείλησαν για πρώτη φορά την εστία των Δραμινών. Στο 18′ ένα σουτ του Λεμονή ανησύχησε τους γηπεδούχους, ενώ στο 40′ ο Μπιμπισίδης με σουτ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πασχαλίδη, «ανάγκασε» τον τερματοφύλακα της Δόξας να παραχωρήσει κόρνερ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εξίσου δυνατά, με τις δύο ομάδες να κινούνται κυρίως στο χώρο του κέντρου χωρίς ωστόσο να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα. Στο 64′ ο Άρης βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα, όταν ο Ζήση που είχε περάσει ένα 20λεπτο νωρίτερα ως αλλαγή, αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα από το διαιτητή Πρασατζή του συνδέσμου Δράμας για διαπληκτισμό με αντίπαλο παίκτη.

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές του Τάσου Θέου έχασαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν το «τρίποντο», αρχικά με σουτ του Βαρότση στο 90′ και στη συνέχεια με πλασέ του Βασιλούδη στις καθυστερήσεις, το οποίο απομάκρυνε την τελευταία στιγμή ο πορτιέρο των «μαυραετών».

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ: Βουγόγιας, Χριστοφορίδης, Δημητριάδης, Γιάνκου, Στεργιανός, Μπότης, Χατζηκυριακού, Τσακίρης, Κουκουβέτσιος, Ασλανίδης Α., Ασλανίδης Φ.
ΑΡΗΣ: Μαντής, Χατζηνικολάου (46′ Ζήση), Ανδρεάδης (73′ Παπουτσής), Μπιμπισίδης, Γραμπής, Λεμονής, Μπελούλης (78′ Κιβρακίδης), Βαρότσης, Ιγνατίδης, Βασιλούδης, Πασχαλίδης (58′ Ρότα).

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top