Νέα απώλεια για την Ολλανδία ενόψει Ελλάδας

Η λίστα των τραυματιών της Ολλανδίας μεγαλώνει, αφού μετά τον Μπέργκχαους εκτός είναι και ο Κόπμαϊνερς.

Η Ολλανδία ανακοίνωσε ήδη ότι ο Στίβεν Μπέργκχαους και ο Μαρκ Φλέκεν έπρεπε να αποσυρθούν από την αποστολή ωστόσο υπήρχε ένα ακόμη ερωτηματικό πίσω από το όνομα του Κόπμαϊνερς, αλλά ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι παρών στα παιχνίδια που έρχονται με Γαλλία και Ελλάδα.

«Θέλω να σας πω ότι δεν είναι καλά και έχει χάσει και αρκετά κιλά. Συμβαίνουν αυτά και το ξέρεις. Σε αυτές τις περιόδους όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τραυματισμούς, αλλά στην περίπτωσή μας είναι λίγο πιο ακραίο. Μου συμβαίνει για δεύτερη φορά στην Εθνική ομάδα, αλλά η πρώτη δεν ήταν με τόσο ακραίο τρόπο. Απλώς κοιτάς τι τραυματισμοί υπάρχουν και τι παράπονα έχουν τα παιδιά που είναι εδώ και ελπίζεις. Δεν χάνω το κουράγιο μου. Όχι, δεν με ενοχλεί πια. Ξέρεις ότι δεν μπορείς να έχεις την καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Κάθε εβδομάδα βλέπετε αποτελέσματα που δεν είναι λογικά, οπότε ας ελπίσουμε σε αυτό. Έχουμε ακόμα 23 παίκτες», δήλωσε ο προπονητής των Ολλανδών.

Λόγω τραυματισμών, ο Κούμαν δεν μπόρεσε επίσης να καλέσει παίκτες όπως οι Μπότμαν, Ντεπάι, Γκάκπο, Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Λανγκ, Μπάιλοου και Ντε Λιχτ.

 

To Top