Νέα απώλεια στην κιτρινόμαυρη πισίνα, έφυγε και η Μιχαλάκα! «Φεύγω για ηθικούς λόγους»

Ακόμη ένα πλήγμα «μετράει» ο Άρης! Μετά την απώλεια του Άρη Γρηγοριάδη, η Μαρία Μιχαλάκα αποτελεί παρελθόν!

Συγκεκριμένα, η νεαρή κολυμβήτρια, που «ειδικεύεται» στο πρόσθιο και αναδείχθηκε καλύτερη αθλήτρια της Θεσσαλονίκης το 2009, αποχωρίζεται το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι της, μετά από 17 χρόνια στην ομάδα της «καρδιά» της, αφού ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τον Άρη.

Η Μιχαλάκα μίλησε στο PRESSARIS και εξήγησε το γιατί δεν θα συνεχίσει να εκπροσωπεί, όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, τον Άρη στους κολυμβητικούς αγώνες: «Δεν ήταν πρόθεσή μου εξ΄ αρχής να φύγω από τον Άρη, αλλά δυστυχώς, και το λέω με πικρία αυτό, όπως και τον Άρη (Γρηγοριάδη), έτσι και εμένα μας αποξένωσαν από τον σύλλογο και μας έκαναν να νιώθουμε ότι δεν ανήκουμε στην ομάδα. Δεν είχαμε κάποιον ν΄ απευθυνθούμε, όταν για παράδειγμα είχαμε ένα πρόβλημα και είναι πολύ άσχημο αυτό», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Φεύγω με μεγάλη πικρία, λοιπόν, από την ομάδα που αγωνίστηκα για 17 ολόκληρα χρόνια και που έχω δώσει και την ψυχή μου ακόμα για να πάει καλά. Δυστυχώς, κάποιοι δεν τα εκτίμησαν αυτά και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ο λόγος που αποχωρώ από τον σύλλογο είναι κυρίως ηθικός, πέραν των χρημάτων που μου οφείλονται».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 20χρονη πρωταθλήτρια δεν έχει έρθει σε επικοινωνία με το νέο πρόεδρο του Α.Σ. Άρης, κ. Θωμά Γιώτα, ούτε και έχει ακολουθήσει τη δικαστική οδό (όπως έγινε με τον Γρηγοριάδη) για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα της, αφού περιμένει ότι, έστω και την ύστατη ώρα, θα γίνει κάποια κίνηση – αναγνώρισης τουλάχιστον – από πλευράς των «κίτρινων».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top