Νέα ασφαλιστικά μέτρα για να ζητήσει νέα προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές

Η νέα απόρριψη της διατήρησης της προσωρινής διαταγής προστασίας από τους πιστωτές, παρά το γεγονός ότι η εκδίκαση υπαγωγής στο άρθρο 99 έγινε και και αναμένεται η απόφαση, άφησε τον Άρη εκτεθειμένο και σε κίνδυνο απέναντι στους πιστωτές του.

Οι πιστωτές (π.χ. παίκτες όπως ο Κουλουχέρης) εφόσον έχουν στα χέρια τους τελεσίδικες αποφάσεις μπορούν να ζητήσουν την επιβολή ποινών (μηδενισμό, αφαίρεση βαθμών).

Οι κίτρινοι αναμένεται να καταθέσουν νέα ασφαλιστικά μέτρα για νέα προσωρινή διαταγή προστασίας από τους πιστωτές, βάσει του άρθρου 103, παράγραφος 3 του Πτωχευτικού Κώδικα.

Οι κίτρινοι θα επικαλεστούν «σπουδαίους λόγους» λόγω της υπαγωγής στο άρθρο 99 και ζητούν να αποφασιστεί άμεσα νέα προσωρινή διαταγή.

Είναι χαρακτηριστικό πως την προσεχή Τετάρτη, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, θα δικάσει τις υποθέσεις των Σανκαρέ, Φατί και Καστίγιο, οι οποίοι έχουν φτάσει στο τελικό στάδιο, απειλώντας με ενεργοποίηση ποινών. Ο Αρης, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον συγκεκριμένο σκόπελο με το άρθρο 103.

To Top