ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Νέα “βόμβα” Άρη: Μετά την Τσούμπα, έκλεισε την Βραζιλιάνα Σίλβα! Συμφωνία και με Απλάδα, Θεοδοσίου

Νέα “βόμβα” Άρη: Μετά την Τσούμπα, έκλεισε την Βραζιλιάνα Σίλβα! Συμφωνία και με Απλάδα, Θεοδοσίου. Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, ο Άρης έκανε το “μπαμ” και απέκτησε την 24χρονη Τσούμπα (Chepchumba), οι κινήσεις δεν σταματούν όμως εκεί.

Του Γιώργου Καζαντζίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άρης συμφώνησε με την Βραζιλιάνα Βανέσα Σίλβα που αγωνιζόταν την τελευταία 3ετια στην Σλοβακία σε Brusno και Nitra αντίστοιχα. Είναι 30 ετών ύψους 1,88 και αγωνίζεται ως κεντρικός. Πέρσι κατέκτησε με την Nitra το κύπελλο Σλοβακίας ενώ στο πρωτάθλημα τερμάτισε στην 2η θέση. Η Βραζιλιάνα συμμετείχε με την ομάδα της και στο challenge cup όπου θα αγωνιστεί και ο Άρης την ερχόμενη σεζόν. Την σεζόν 2020/2021 αναδείχθηκε η καλύτερη blocker του Σλοβακικού πρωταθλήματος συγκεντρώνοντας 30.000 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιάννης Γιαννάκης κινήθηκε και ήρθε σε συμφωνία με τις Ελληνίδες Νίκη Απλάδα και Λίνα Θεοδοσίου που αμφότερες προέρχονται από δυο εξαιρετικές σεζόν με Θέτιδα και Αίαντα Ευόσμου αντίστοιχα.

 

Η Νίκη Απλάδα είναι 20 χρονών, ύψους 1,85 και αγωνίζεται ως κεντρικός. Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Θέτιδα Βούλας τερματίζοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα ενώ βρέθηκε στην πρώτη 3αδα του κυπέλλου Ελλάδας. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ηλυσιακό και Ηράκλειο.

Η Λίνα Θεοδοσίου είναι 20 χρονών, ύψους 1,75 και αγωνίζεται ως λίμπερο. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Αίαντα Ευόσμου όπου και τερμάτισε πέρσι στην 14η θέση του πρωταθλήματος ενώ βρέθηκε στην πρώτη 5αδα του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Άρης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση άλλων δυο ξένων κοριτσιών ώστε να κλείσει το ρόστερ.

Τα δεδομένα μέχρι στιγμής.

Πασαδόροι: Τάνη Ευγγελία

Κεντρικές: Βανέσα Σίλβα(Βραζιλία), Νίκη Απλάδα

Διαγώνιες: Τσούμπα(Κένυα)

Ακραίες:

Λίμπερο: Λίνα Θεοδοσίου, Κατερίνα Καμπούρη

Προπονητής: Γιάννης Τσαϊρέλης

                                                                                                                                                               

To Top