ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα «βόμβα» Κινέζων: 150 εκατ. στη Ντόρτμουντ για Ομπαμεγιάνγκ!

Μετά τον Κάρλος Τέβες, οι Κινέζοι δείχνουν διατεθειμένοι να πάρουν στο πρωτάθλημά τους άλλον έναν σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κι αν καταφέρουν και αυτό, τότε ο Πιέρ – Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος είναι στο στόχαστρό τους, θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο!

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ, η Σανγκάη SIPG προσφέρει το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ στη Ντόρτμουντ για να αποδεσμεύσει τον Γκαμπονέζο επιθετικό, στον οποίο δίνει 800.000 ευρώ την εβδομάδα, χρήματα αρκετά περισσότερα από τις 735,000 ευρώ που θα λαμβάνει από τη Σανγκάι Σενχούα ο Αργεντινός επιθετικός, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πλανήτη.

Μπορούν τα χρήματα αυτά να δελεάσουν τους Βεστφαλούς, αλλά και τον ίδιο τον Ομπαμεγιάνγκ; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει.

Είναι, πάντως, αξιοσημείωτο ότι η ρήτρα του 27χρονου ποδοσφαιριστή στο συμβόλαιό του με τη Ντόρτμουντ είναι 120 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι αν οι Κινέζοι δώσουν όντως 150 εκατομμύρια θα τον κάνουν δικό τους.

Προπονητής στην Σανγκάι SIPG είναι ο Αντρέ Bίλας Μπόας, ενώ πρόκειται για την ίδια ομάδα που πριν από μερικές εβδομάδες έδωσε 60 εκατομμύρια ευρώ και απέκτησε τον Όσκαρ από την Τσέλσι.

 

 

To Top