Νέα γκέλα για τη Γιουβέντους κόντρα στην Τζένοα (video)

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε για τρίτο σερί παιχνίδι να πάρει τη νίκη και έμεινε στο ισόπαλο 0-0 με τη Τζένοα εντός έδρας με αποτέλεσμα η Μπολόνια να την πλησιάσει και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα.

Τρίτη σερί γκέλα για τη Γιουβέντους καθώς αυτή τη φορά έμεινε στο 0-0 με τη Τζένοα εντός έδρας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανέβει στη δεύτερη θέση και να βλέπει τη Μπολόνια να μειώνει στους πέντε τη διαφορά που τους χωρίζει.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης παρά τις προσπάθειες τους και στα 95′ που κράτησε το παιχνίδι.

Η ομάδα του Αλέγκρι έχασε την καλύτερη της στιγμή με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, όταν ο Κέιν έγινε αποδέκτης της μπάλας, εκτός περιοχής, έκανε το συρτό σουτ με τη μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της Τζένοα.

Η Γιουβέντους μάλιστα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς είδε στις καθυστερήσεις τον Βλάχοβιτς να παίρνει δύο κίτρινες σε ένα λεπτό και να αφήνει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Στσέσνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάζο (82′ Κέιν), Μακένι (58′ Ραμπιό), Λοκατέλι, Μιρέτι (78′ Ουεά), Κόστιτς (59′ Σάμουελ Ίλινγκ-Τζούνιορ), Βλάχοβιτς, Κιέζα (59′ Γιλντίζ).
ΤΖΕΝΟΑ: Μαρτίνεθ, Ντε Βίντερ, Μπάνι (85′ Τσιταντίνι), Βάσκες, Σπενς, Μπάντελ (85′ Μπόχινεν), Φρέντρουπ (70′ Στρόντμαν), Μεσίας, Βιτίνια, Γκούντμουντσον (70′ Μαλινόβσκι), Ρετέγκι (79′ Ανκέγε).

 

To Top