Νέα γκέλα της Μπενφίκα που έχασε κι άλλο έδαφος για τον τίτλο (video)

Παθαίνει, αλλά δεν… μαθαίνει η Μπενφίκα. Οι «αετοί» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Φαρένσε, για τη 13η αγωνιστική της Primeira Liga, κάνοντας δεύτερη σερί γκέλα, μετά και την ισοπαλία με τη Μορεϊρένσε.

Άσχημες εικόνες στην εξέδρες, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να αντιδρούν σε αλλαγές που έκανε ο Ρότζερ Σμιντ πετώντας του αντικείμενα, ενώ με την ακόμη μια απώλεια βαθμών η Μπενφίκα έμεινε στη 2η θέση και στο -1 από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία έχει ματς λιγότερο και με νίκη επί της Γκιμαράες θα μπορεί να αυξήσει τη διαφορά στο +4.

Στα του αγώνα, η Φαρένσε στο 51′ και κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ με τον Κλαούντιο Φαλκάο μετά από κόρνερ του Ματέους Ολιβέιρα, με τη Μπενφίκα να φέρνει το ματς σε ισορροπία στο 71′ με το Ράφα Σίλβα για το 1-1, αλλά να μην μπορεί να βρει το γκολ της ανατροπής, με το ισόπαλο σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Στο άλλο ματς, η Μπράγκα επικράτησε εύκολα εκτός έδρας της Βιτζέλα με 3-1 και ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Μπάνζα άνοιξε το σκορ στο 15′, σημειώνοντας και το 2-0 στο 56′. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 72′ με τον Εσέντε, όμως, δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο, με τον Μπρούμα να πετυχαίνει στις καθυστερήσεις του ματς το τελικό 3-1.

To Top