ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα δεδομένα ανοίγουν… παράθυρο παραμονής για Σούντγκρεν

Από τον περασμένο Δεκέμβριο είχαμε υπογραμμίζει ότι ο Άρης στο θέμα των ανανεώσεων μπαίνει σε ένα μακρύ παιχνίδι… υπομονής.

Πλην της επέκτασης της συνεργασίας με τον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο Άρης δεν βρήκε σημείο επαφής με τους ποδοσφαιριστές στους οποίους κατέθεσε προτάσεις για την ανανέωση των συμβολαίων τους και αναφερόμαστε στους Ντάνιελ Σούντγκρεν, Φακούντο Μπερτόγλιο, Τζέιμς Τζέγκο.

Ο Αυστραλός αποτελεί παρελθόν μια και συνεχίζει στο Βέλγιο στην Έουπεν, ενώ η περίπτωση του Μπερτόγλιο δείχνει να απέχει από την χρυσή τομή, μια και ο Αργεντίνος ζήτησε αρκετά περισσότερα χρήματα, από αυτά που δείχνει διατεθειμένος να δώσει ο Άρης.

Σε ότι αφορά αυτή του Ντάνιελ Σούντγκρεν, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προέκυψαν νέα δεδομένα που ανοίγουν το… παράθυρο της παραμονής του Σουηδού στον Άρη, κάτι που επιθυμούν άλλωστε και οι κιτρινόμαυροι. Αυτή τη στιγμή υπάρχει η αίσθηση ότι Άρης και Σούντγκρεν βρήκαν ένα σημαντικό σημείο επαφής και η επέκταση της συνεργασίας μοιάζει πολύ πιο κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν είχε δημιουργηθεί το θέμα με την άρνηση του Σούντγκρεν να κατέβει στην Αθήνα για το ματς με τον ΟΦΗ, η όλη διαχείριση και η εξέλιξη είχε κερδισμένος τον Άρη.

Τότε σημειώναμε ότι η συγγνώμη του Σουηδού, η πρωτοβουλία να κάνει ένα τραπέζι σύσφιξης, αλλά και η αποδοχή της συγγνώμης από τον Καρυπίδη καταγράφουν μια συγκεκριμένη πραγματικότητα: όλα μπορεί να συμβούν και στις… καλύτερες οικογένειες, όμως είναι ανάγκη να βρίσκονται λύσεις ενωτικές και συσπείρωσης, χωρίς να χάνεται το “δάσος” που είναι η επίτευξη των στόχων.

 

To Top