ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα δικαίωση Άρη! Απορρίφθηκε η προσφυγή του Αγκάνθο και του Βλάχου στο διαιτητικό της ΕΠΟ!

Νέα δικαίωση και εξωαγωνιστική νίκη για την ΠΑΕ Άρης, καθώς η προσφυγή του Νταβίντ Αγκάνθο απορρίφθηκε από το διαιτητικό της ΕΠΟ.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική είδηση για τον ποδοσφαιρικό Άρη, που έχει κυνηγηθεί και κυνηγιέται διαρκώς από τις αμαρτίες του παρελθόντος και της παλιάς χρεωκοπημένης ΠΑΕ. Μαζί με την απόρριψη της προσφυγής Αγκάνθο, το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η αντίστοιχη κίνηση του Βαλεντίνου Βλάχου.

Υπενθυμίζεται πως στο διαιτητικό δικαστήριο είχαν προσφύγει οι Αγκάνθο, Κύργιας, Βλάχος και Κοτσαρίδης, διεκδικώντας χρήματα από οφειλές της θητείας τους επί της παλιάς χρεωκοπημένης ΠΑΕ Άρης.

Όπως και σε παλιότερες υποθέσεις, στο ενδεχόμενο δικαίωσης, οι παίκτες θα έπαιρναν το 50% του ποσού που θα επιδικαστεί. Στην περίπτωση του Νταβίντ Αγκάνθο, το ποσό ανέρχεται στο 50% των 80.000 ευρώ , κάτι που πλέον δεν ισχύει για τον Ισπανό συνδικαλιστή και πρώην παίκτη των «κιτρινόμαυρων».

Στην περίπτωση του Βλάχου το ποσό ανερχόταν στα 50.000 ευρώ, ενώ μερικές μέρες νωρίτερα οι προσφυγές των πρώην παικτών του Άρη, Κοτσαρίδη (30.000 ευρώ) και Κύργια (90.000 ευρώ), που διεκδικούσαν χρήματα από την παλιά ΠΑΕ Άρης, απορρίφθηκαν επίσης από το διαιτητικό της ΕΠΟ.

Στις αρχές Απριλίου η ΠΑΕ Άρης είχε δικαιωθεί και στις περιπτώσεις Παπαζαχαρία, Παπαστεριανού και Καπετάνου.

 

To Top