ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα διοίκηση για Ερασιτέχνη με νέο πρόσωπο Ζεϊμπέκη, εκτός Μισιρλής, Αγγελούσης

Στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης κατατέθηκε σήμερα το πρωί η νέα αίτηση ορισμού διοίκησης του ΑΣ Άρης, μετά την απόφαση που πήρε το σώμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη, ακριβώς ένα μήνα πριν στο ξενοδοχείο «Διακονία».

Πρόκειται για συνέχεια της διοίκησης Τάσου Οικονόμου, τη στιγμή πάντως που προέκυψαν οι δυο παραιτήσεις Ταουξίδη-Τσούλια, με τον πρώτο μάλιστα να έχει ρόλο αντιπροέδρου και ταμία.

zeimpekisΝέο πρόσωπο είναι ο Νίκος Ζεϊμπέκης, ενώ οριστικά εκτός λόγω κωλύματος είναι οι Μισιρλής και Αγγελούσης. Τα υπόλοιπα μέλη αναμένεται να είναι (με βάση όσα ειπώθηκαν στην τελευταία γενική συνέλευση) οιΟικονόμου, Ιωάννου, Χατζής, Καραγιάννης, Αναστασίου, Κωτσόπουλος, Δημαρέλης,  Παπαδόπουλος Λαζ., Ανδρεάδης, Ιωαννίδης Ηλίας και αναπληρωματικοί: Κωνσταντινίδης Κώστας, Χατζηκαπετάνης, Μαδεμλής.

Σε 15-20 μέρες αναμένεται να βγει η απόφαση για νέα 6μηνη θητεία της νέας διοίκησης Ειρηνοδικείου, διοίκηση που θα επιφορτιστεί το σημαντικό θέμα της ίδρυσης της νέας ΠΑΕ, εφόσον ο Άρης καταφέρει να κόψει πρώτος το νήμα στο φετινό πρωτάθλημα.

To Top