Νέα διοίκηση και τυπικά στην ΠΑΕ Άρης με απόφαση πρωτοδικείου!

Το πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε το νέο διοικητικό σχήμα που πρότεινε τυπικά ο ΑΣ Άρης και είναι αυτό που προέκυψε από τις εκλογές της Κοινωνίας Μελών Άρη για το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ. Ο Δημήτρης Ηλιάδης και οι συνεργάτες του είναι και επίσημα η νέα διοίκηση της ΠΑΕ εδώ και λίγα λεπτά!

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η διαδικασία αλλαγής “φρουράς” στη διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Το πρωτοδικείο με συγκεκριμένη απόφαση ενέκρινε τον Δημήτρη Ηλιάδη και τους συνεργάτες του ως νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

Πλέον εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί τυπικά το πρώτο διοικητικό συμβούλιο, θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση και θα έχει προφανώς και την πρώτη επαφή με την διοίκηση της Κοινωνίας Μελών.

Ξεκίνησε πλέον μια δύσκολη βδομάδα. Η εβδομάδα της υλοποίησης των αποφάσεων ξεκινάει για τον Άρη. Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης δεσμεύτηκε να απαντήσει στις αρχές αυτής της εβδομάδας στον Σούλη Παπαδόπουλο, μετά τη συνάντηση που είχαν στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή. Όλα δείχνουν ότι απλά θα επικυρωθεί το διαζύγιο των δυο πλευρών και θα προχωρήσει η διοίκηση στην επόμενη μέρα, αναζητώντας τον νέο προπονητή.

Στη συνέχεια, μπαίνουν στο τραπέζι τα θέματα της ανανέωσης των συμβολαίων με τους Αγκάνθο, Κοέλιο, Παπαστεριανό, Παπαζαχαρία, αλλά και το θέμα των διακανονισμών με τους πρώην παίκτες της ομάδας.

Παράλληλα, κι εφόσον κλείσει το θέμα προπονητή, ο Άρης θα κινηθεί στη στελέχωση του ρόστερ για την επόμενη περίοδο.

Πρέπει να τονιστεί πως εκτός του Δημήτρη Ηλιάδη, στο διοικητικό συμβούλιο ως άμεσοι συνεργάτες του είναι οι:

Αθανάσιος Ε. Αθανασιάδης (επιχειρηματίας ιδιοκτήτης της εταιρείας έτοιμου σκυροδέματος Αλφα Μπετόν)

Πολυδεύκης Γκουρλάκης (ιδοκτήτης εταιρείας μαρμάρων)

Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης (Πολιτικός Μηχανικός, π. Αντιπρόεδρος Α.Σ. ΑΡΗΣ)

Μάριος Ευθυμιόπουλος (Ακαδημαϊκός Ειδικός σε θέματα στρατηγικής, πρόεδρος του Strategy International)

Σταύρος Ζαχαρέλης (Βιοτέχνης, πρόεδρος ΚΕΚ της ΓΣΕΒΕΕ, μελος ΔΣ ΒΕΘ βιοτεχνικου επιμελητηριου Θεσσαλονικης)

 

To Top