ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα διοίκηση στον ΟΦΗ – “Θέλουμε να μείνει ο Παπαδόπουλος”

Ο νέος πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος λίγη ώρα μετά την εκλογή του μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και εξήγησε τι τον ώθησε να μετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Όπως είπε: «Μπήκα μπροστά στον ΟΦΗ, γιατί πιστεύω στις δυνατότητές μου, αλλά και επειδή δεν ήθελα η ομάδα να φύγει από τα χέρια Κρητικών επιχειρηματιών. Θέλω να κάνω δουλειά και έργο. Δεν έχω κανένα πίσω μου. Είμαι ένα λαικό παιδί, δουλεύω πολύ και θα συνεχίσω να το κάνω»».

Ο 45χρονος Ηρακλειώτης παράγοντας ασχολείται με εισαγωγές και τουριστικές επιχειρήσεις. Μετείχε με 300 χιλιάδες ευρώ στην αύξηση του Μ.Κ. και ανέφερε: «Είναι ένα σημαντικό ποσό για την εποχή, αλλά η ομάδα χρειάζεται χρήματα και είναι ένα στοίχημα για μένα. Από τις πρώτες συζητήσεις ήμουν ενωτικός με όλους τους μετόχους, την συμμετοχή των οποίων οικονομικά και ηθικά ζήτησα και θα έχω, ώστε η ομάδα να ξεκινήσει με το ποσό των 650 χιλ. ευρώ που είναι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Είναι μια καλή αφετηρία. Όσοι θέλουν η ομάδα να μείνει σε κρητικά χέρια, πρέπει να είναι μαζί μας στην προσπάθεια αυτή».

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο, με τον οποίο θα έχει συνάντηση την Τρίτη (25/07) είπε:

«Θέλω να μείνει στον ΟΦΗ ο Παπαδόπουλος και θα συζητήσω μαζί του, με στόχο να κλείσω το θέμα και να ξεκινήσει η ομάδα».

To Top