Νέα ενημέρωση μετόχων για το άρθρο 99 – Ανοικτό το θέμα Μίνιτς, συνάντηση με την (δυσαρεστημένη) διοίκηση

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Άρης παρουσία και των μετόχων, μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ και του Θανάση Τζεβελέκη. Δεν πάρθηκε καμία απόφαση για το θέμα Μίνιτς. Είναι πολύ πιθανό την Τρίτη η διοίκηση να έχει συνάντηση με τον Σέρβο τεχνικό.

Επειδή το βασικό θέμα του συμβουλίου ήταν η επόμενη μέρα της ΚΑΕ μέσα από το άρθρο 99 και η ενημέρωση των μετόχων για τις υποχρεώσεις της εταιρείας, παρουσία του πρώην προέδρου της, το θέμα Μίνιτς δεν “άνοιξε” σε σημείο να παρθεί απόφαση.

Υπάρχει δυσαρέσκεια για την ήττα και το επεισόδιο που έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ του Σέρβου τεχνικού και ενός οπαδού και με αυτά τα δεδομένα θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου αύριο μια συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες και τον Μίνιτς.

Σε ότι αφορά το σημαντικό θέμα, δηλαδή την έμπρακτη στήριξη των μετόχων, δεν πάρθηκε καμιά απόφαση επίσης. Αυτό που επισήμως έδωσε η ΚΑΕ ως ρεπορτάζ αναφέρει πως θα συνεχιστούν οι συζητήσεις σε καθημερινή βάση και είναι ένα θέμα που δεν μπορεί να κλείσει σε μια μέρα…

 

To Top