Νέα επαφή Άρη-Καμάνιο στις… καθυστερήσεις! “Αυτή είναι η πρότασή μας στον Κούπερ, περιμένουμε απάντηση”!

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν βγήκε ποτέ στις τηλεφωνικές κλήσεις του προέδρου της ΠΑΕ Άρης Δημήτρη Ηλιάδη, δείχνοντας ότι μένει μακριά από τους κίτρινους, για λόγους που αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Νωρίς το απόγευμα, ο Άρης παρά το γεγονός της απόστασης που κράτησε ο Αργεντίνος προπονητής, προσπάθησε να τον πλησιάσει εκ νέου έμμεσα. Έκανε μια νέα επαφή στις… “καθυστερήσεις” και μίλησε με τον Αλεχάντρο Καμάνιο, τον ατζέντη του Κούπερ! “Αυτή είναι η πρότασή μας στον Κούπερ, περιμένουμε άμεσα απάντηση”!

Συγκεκριμένα, παράταση λίγων ωρών πήρε η προσπάθεια του Άρη να εντοπίσει και να πείσει τον Έκτορ Ραούλ  Κούπερ να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Δημήτρης Ηλιάδης δεν αποθαρρύνθηκε μετά την αρχική αδυναμία να έρθει σε απ’ ευθείας επαφή με τον Αργεντίνο προπονητή. Αντίθετα αναζήτησε τον ατζέντη του Αλεχάντρο  Καμάνιο κάνοντας ουσιαστικά μια τελευταία προσπάθεια να πείσει τον Κούπερ και παρά τις τεράστιες δυσκολίες που υπήρχαν και υπάρχουν από την πρώτη στιγμή.

Ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ του ανέλυσε όλα τα δεδομένα με έμφαση σε τρεις άξονες.

1. Έδωσε όλη τη διάσταση των οικονομικών της ΠΑΕ, κάνοντας σαφές πως ο σύλλογος ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική λιτότητας, πράγμα που αυτόματα βάζει «κόκκινες γραμμές» σε ό,τι αφορά στις δαπάνες του.

2. Του μετέφερε όλη την αγωνιστική φιλοσοφία της νέας διοίκησης. Το σημείο που έδωσε έμφαση ήταν η διάθεση συνεργασίας με έναν προπονητή μακράς διάρκειας και όχι λύση ανάγκης.

3. Έδωσε όλες τις βασικές πληροφορίες σχετικά με το έμψυχο δυναμικό.

4. Του ζήτησε να μεταφέρει στον πελάτη του την  επιθυμία του για ραντεβού με τον ίδιο τον Αργεντίνο προπονητή, καθώς έτσι θα έχει την ευκαιρία να μπει σε λεπτομέρειες προκειμένου να του δώσει όλη την εικόνα που επικρατεί στην ΠΑΕ.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης Ηλιάδης επεσήμανε στον ατζέντη του Κούπερ πως τα περιθώρια είναι εξαιρετικά στενά και πως θα ήθελε να έχει μια απάντηση θετική ή αρνητική μέσα στις επόμενες ώρες.     

To Top