ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα επαφή Άρη με Φετφατζίδη, εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις…

Σε χθεσινό ρεπορτάζ γνωστοποιήσαμε την αρχική… απόσταση που υφίσταται ανάμεσα σε Άρη και Γιάννη Φετφατζίδη σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι αποφασισμένοι να “κυνηγήσουν” την περίπτωση του 28χρονου εξτρέμ και ενδεχομένως στην νέα τους επαφή, μόλις μείνει ο παίκτης ελεύθερος οριστικά από τον Ολυμπιακό, να του καταθέσουν μία πιο βελτιωμένη οικονομικά πρόταση.

Οι τωρινές απαιτήσεις του διεθνή μεσοεπιθετικού είναι απλησίαστες για τον Άρη, καθώς δεν μπορούν οι “κιτρινόμαυροι” να καλύψουν τα όσα ζητάει ο ποδοσφαιριστής με γνώμονα το συμβόλαιο που έχει στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, εφόσον αποφασίσει οριστικά (κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει απόλυτα) για το αν θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα, θα πρέπει να ρίξει αρκετά τον πήχη, προκειμένου με μία καλύτερη πρόταση του Άρη να γεφυρωθεί το χάσμα που απαιτείται.

Παράλληλα, στον Άρη εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών για τις πτέρυγες της επίθεσης, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία για να καλυφθεί το κενό του Μπρούνο Γκάμα.

Εφόσον, παρατηρηθεί πως η διαφορά με τον Γιάννη Φετφατζίδη συνεχίσει να υπάρχει και μετά τη νέα τους επαφή, τότε θα στραφούν στις άλλες περιπτώσεις που έχουν στη λίστα τους.

To Top