Νέα επαφή με Άρη – Ο Κόκε ζήτησε και πήρε νέα άδεια από τη Ράγιο

Ο Σέρχιο Κόκε είναι το πρόσωπο των ημερών σε μεταγραφικό επίπεδο, καθώς υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα συνεχίσει στη Ράγιο Βαγεκάνο. Ο Ισπανός επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας με την οποία έχει συμβόλαιο, αλλά ζήτησε και πήρε νέα άδεια με σκοπό την εύρεση ομάδας να συνεχίσει την καριέρα του. Την ίδια ώρα, Άρης ετοιμάζεται να κάνει νέα επαφή με τον Κόκε!

Σύμφωνα με το ρερορτάζ της Ράγιο Βαγεκάνο στο σάιτ “lainformacion.com” ο Κόκε ζήτησε και πήρε πάλι άδεια για να συνεχίσει την αναζήτηση της επόμενης ομάδας του. Ο Ισπανός έπρεπε να είναι απόλυτα τυπικός στις υποχρεώσεις του με την Ράγιο, είχε πάρει άδεια μέχρι σήμερα και επέστρεψε απλά για να ζητήσει εκ νέου άδεια, προκειμένου να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για την εύρεση ποδοσφαιρικής στέγης.

Το προ των πυλών διαζύγιο με τον Τσέζαρεκ αφήνει ένα τεράστιο κενό στην επίθεση της ομάδας, που πρέπει να καλυφθεί άμεσα και ο Ισπανός της Ράγιο φαντάζει αυτή η στιγμή η πιο έτοιμη λύση αγωνιστικά! Σε αυτό συμφωνεί και η διοίκηση, αλλά πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό για να επιστρέψει ο πρώην αρχηγός μετά από οκτώ μήνες στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Σήμερα, αναμένεται να γίνει νέα επαφή με τον Κόκε. Κεντρικό σημείο συζήτησης είναι τα χρήματα που οφείλει ο παίκτης στον Άρη από την εξαγορά του συμβολαίου του.

Όπως έχουμε επισημάνει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, τα νούμερα που αρχικά ζήτησε ο Κόκε απορρίφθηκαν από τους κίτρινους, γιατί πολύ απλά δεν είναι δυνατό να ανταποκριθούν και να μπουν σε μια μεγάλη οικονομική… περιπέτεια. 

Πρώτη του επιλογή είναι ο Άρης, όπως ο ίδιος δήλωσε, όμως έντονο ενδιαφέρον δείχνει η Ομόνοια και άλλη μία ομάδα…

To Top