ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα επικοινωνία Χαριστέα-Γκούτι, αποφασίζει ο Ισπανός για την πρόταση του Άρη…

Ο Άγγελος Χαριστέας δεν έχει ακόμα ενεργοποιήσει κάποια από τις δύο εναλλακτικές επιλογές που έχει για την θέση του προπονητή -και δεν θα το κάνει ακόμα- καθώς περιμένει την οριστική απάντηση του Γκούτι!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Ισπανός έχει ακόμα τις επιφυλάξεις του, τις οποίες προσπαθεί να κάμψει ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη, προκειμένου να τον πείσει πως η προοπτική των “κιτρινόμαυρων” είναι η ιδανικότερη για την εκκίνηση της προπονητικής του καριέρας.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα και χθες, με τον Γκούτι να εκφράζει ορισμένους προβληματισμούς του και τον Άγγελο Χαριστέα να του μεταφέρει την διάθεση απόλυτης στήριξης τόσο από τον ίδιο, όσο και από τον Θοδωρή Καρυπίδη, προκειμένου να τον πείσει.

Όσο η υπόθεση Γκούτι παραμένει ανοικτή οι άνθρωποι του Άρη έχουν ακόμα δύο περιπτώσεις προπονητών που εξετάζονται σοβαρά και θα προχωρήσουν ανάλογα με την εξέλιξη που θα παρουσιάσει το θέμα του Ισπανού, με τον οποίο θα έχει σήμερα νεότερο επικοινωνία.

Επί της ουσίας κι επειδή στον Άρη δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια αναμονής, ο Άγγελος Χαριστέας περιμένει την οριστική απάντηση του Γκούτι, προκειμένου να προχωρήσει μία από τις άλλες δύο περιπτώσεις.

Χθες, ο Άγγελος Χαριστέας επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, καθώς υπάρχουν κι άλλα θέματα της ομάδας για τα οποία είναι υπεύθυνος και πρέπει να τα «τρέξει».

Κι αν όλα δείχνουν πως κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άρης θα έχει στον πάγκο του ως υπηρεσιακό προπονητή τον Τόλη Τερζή, οι ιθύνοντες των “κιτρινόμαυρων” θέλουν στον επόμενο αγώνα, δηλαδή στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ, όχι απλά να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σάββα Παντελίδη, αλλά να έχει αναλάβει κιόλας την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ώστε να την καθοδηγήσει στο δεύτερο σερί ντέρμπι της χρονιάς.

To Top