Νέα επιστολή στο PRESSARIS για τον τελικό “φιάσκο”: “Τους μοίραζαν τα διακριτικά στο κυλικείο του γηπέδου!”

Νέα επιστολή εστάλη στο PRESSARIS από φίλαθλο του Άρη που ταξίδεψε μεμονωμένα στο Ηράκλειο για να παρακολουθήσει τον τελικό “φιάσκο” της ΕΟΚ και της αστυνομίας!

Η επιστολή: “Ονομάζομαι Γαϊτανίδης Ανδρέας και θα ήθελα να σας περιγράψω και εγώ την εμπειρία μου απο αυτό το φίασκο. Αφού κατάφερα να βρω εισιτήρια για να δω την αγαπημένη μου ομάδα, έχω πάει στο αεροδρόμιο Μακεδονία μαζί με την σύζηγό μου και περιμένω την πτήση μου. Φοράει στο λαιμό της ένα κίτρινο φουλάρι και περιμένουμε στο αεροδρόμιο της Θεσαλονίκης. Τότε έρχονται τρείς αστυνομικοί του αεροδρομίου και μας ρωτάνε ευγενικά – δεν μπορώ να πω – για που ταξιδεύουμε. Απαντάμε Ηράκλειο και μας ζήτησαν να βγάλει το φουλάρι και να το κρύψουμε. Έχω μείνει άναυδος και η σύζυγός μου έχει αρχίσει έναν διάλογο μαζί τους , γιατί αφού δεν έχει κανένα διακριτικό ομάδας και πάνω από όλα δεν βρισκόμαστε σε γήπεδο αλλά στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης. Μας είπαν πως και μόνο το χρώμα προκαλεί. Εννοείται φυσικά πως στο αεροδρόμιο κυκλοφορούσε πολύς κόσμος με κόκκινα, πράσινα και μαύρα ρούχα αλλά αυτοί μάλλον δεν προκαλούσαν ενώ το κίτρινο ενοχλεί πολύ, όπως φαίνεται .

Αφού μετά από όλα αυτά, κατάφεραμε να φτάσουμε στο γήπεδο και έχουμε κάτσει στην ουρά και περιμένουμε σε εκείνον τον χαμό για να μπούμε μέσα, είδαμε ένα σωρό φιλάθλους του Παναθηναϊκού με κασκόλ, μπλουζάκια και άλλα, με τα διακριτικά της ομάδας τους, χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Στον έλεγχο πραγματικά τους τα αφαιρούσαν. Όταν όμως μπήκαμε μέσα στο γήπεδο είδαμε πως τους τα μοίραζαν ξανά μέσα στο κυλικείο του γηπέδου.

Αυτά είδαμε και το μόνο που έχω να πώ είναι πως ακόμα και με τόσα προβλήματα που έχει η ομάδα μας, όλοι προσπαθούν να την πολέμήσουν με κάθε τρόπο. Ότι και να κάνουν όμως εμείς και πάλι ΑΡΗΣ θα είμαστε.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΩΣ ΔΕ Σ΄ΑΦΗΣΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Σ΄ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΣΤΑ ΟΣΟ ΘΑ ΖΩ”

To Top