Νέα επιτυχία των υποδομών: Τρίτο το προπαιδικό στην Θεσσαλονίκη! (photos)

Την τρίτη θέση κατέκτησε το προπαιδικό τμήμα του Άρη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ, κερδίζοντας με 2-0 τον Αγροτικό Αστέρα στον μικρό τελικό της διοργάνωσης. Για άλλη μια χρονιά οι υποδομές του Άρη βρέθηκαν στο βάθρο!

Το πρωί του Σαββάτου το προπαιδικό, που αποτελείται από παιδιά γεννημένα το 2000 είχε εύκολο έργο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα και με δύο γκολ του Νεοφυτίδη (στο 13′ και το 61′) κατάφερε να κερδίσει και να κατακτήσει την τρίτη θέση.

Και πέρσι το αντίστοιχο τμήμα είχε διάκριση, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κατηγορία, φέτος ανέβηκε ξανά στο βάθρο των νικητών, αποδεικνύοντας ότι γίνεται σοβαρή και συστηματική δουλειά στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Το ρόστερ του προπαιδικού

Οι κ.κ. Κοντοθεοδώρου και Δήμας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών τους, αλλά και την συμπεριφορά που επιδεικνύουν εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Η σύνθεση του προπαιδικού τμήματος του Άρη: Σεϊδόγλου, Ιωαννίδης, Δημακάκος, Αξινιάρης, Γκιάτας, Νεοφυτίδης, Χατζηγεωργιάδης, Προύντσης, Ζωγράφος, Κοντοπούλης, Δεληζάνος, Πεικίδης, Μπαλικτσής, Οικονόμου, Κρούσαρλης, Χατζηφωτιάδης, Γιτσόπουλος, Βλαχούδης, Σωτηριάδης, Δούρος, Γιατισάκης, Χριστοδούλου, Θουλιώτης, Σαλίφογλου, Μανάβης, Γεωργιάδης, Χατζηπαπάς, Ντάλος.

Κοντοθεοδώρου: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους”

Αμέσως μετά τον αγώνα ο κ. Κοντοθεοδώρου υπογράμμισε: “Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλο τον χρόνο. Καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς έδειξαν ότι εκτός από ταλέντο διαθέτουν υπομονή, επιμονή και διάθεση για δουλειά, βασικό συστατικό της επιτυχίας, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλους τους τομείς της ζωής” και πρόσθεσε: “Η επιτυχία αυτή είναι μια μικρή ανταμοιβή για την προσπάθειά τους, αλλά δεν σημαίνει ότι έχουν εξασφαλίσει κι από ένα επαγγελματικό συμβόλαιο. Στόχος μας είναι να βελτιώνουμε σ’ αυτά τα παιδιά όχι μόνο την ποδοσφαιρική τους ικανότητα, αλλά και την προσωπικότητά τους, διότι η ποδοσφαιρική πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή. Η επιτυχία αυτή αποτελεί “καρπό” πολύχρονης προσπάθειας και μια πρώτης τάξης απόδειξη ότι όλα τα όνειρά τους με διάθεση, μεράκι και πολλή δουλειά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα”.

Δήμου: “Το μέλλον του ποδοσφαίρου περνάει από τις ακαδημίες”

Ο κ. Δήμου επεσήμανε: “Ένα μεγάλο μπράβο σ’ όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους. Απέδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στα δύσκολα. Σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς δούλεψαν σκληρά και η επιτυχία αυτή τους δικαιώνει. Στόχος μας είναι να επιλέγουμε παιδιά που έχουν ποδοσφαιρικό ταλέντο και πολλή όρεξη για δουλειά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου περνάει μέσα από τις ακαδημίες. Ταλέντο στον Άρη υπάρχει άφθονο, αρκεί σ’ αυτά τα παιδιά να δοθεί η ευκαιρία που τους αξίζει”.

To Top