ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα εποχή για Ατλέτικο Μαδρίτης: αλλάζει γήπεδο και… σήμα! (photo)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, αφού μετακομίζει στο νέο της γήπεδο και αλλάζει το σήμα της αναγγέλλοντας μάλιστα, στην επίσημη ιστοσελίδα της, ρεκόρ πωλήσεων εισιτηρίων!

Μετά από 114 χρόνια ιστορίας, η Ατλέτικο Μαδρίτης μετακομίζει από το ιστορικό «Βιθέντε Καλντερόν» στο νέο υπερσύγχρονο «Wanda Metropolitano» αυτό το καλοκαίρι. Ο σύλλογος της Μαδρίτης θέλησε να σηματοδοτήσει αυτή τη νέα εποχή, με την προαναγγελία του νέου σήματος της ομάδας σήμερα , λίγο πριν την ανακοίνωση επέκτασης του συμβολαίου του Σαούλ Νίγκεθ.

Οι υποστηρικτές της Ατλέτικο έχουν… διαιρεθεί, καθώς δεν είναι σύμφωνοι όλοι για το νέο σήμα του συλλόγου. Ωστόσο, η ομάδα διαβεβαίωσε όσους αντιτάσσονται, ότι οι τροποποιήσεις έγιναν με σεβασμό στην πλούσια κληρονομιά της Ατλέτικο!

Στην επίσημη ιστοσελίδα των «Ροχιμπλάνκος» υπάρχει η εξής δήλωση: «Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι περήφανη για τις ρίζες της. Προς τιμήν της πόλης, η αρκούδα και το δέντρο με τις φράουλες αποκτούν μεγαλύτερη σημασία και το πάνω μέρος του σήματος είναι ελαφρώς στρογγυλεμένο προς τιμήν του πρώτου σήματος της ομάδας!

«Σήμερα προσθέτουμε ένα σήμα σε αυτά που έχουμε ήδη την ιστορία μας, αλλά δεν αποκηρύσσουμε κανένα από τα προηγούμενα. Είναι εξίσου δικά μας και είμαστε πολύ περήφανοι για όλα τους. Η ιστορία συνεχίζεται…»

To Top