Νέα εποχή για τον Εθνικό Γαζώρου,αλλάζει έδρα και… όνομα!

Το όνομα της ομάδας του Εθνικού Γαζώρου είχε εμπλακεί στην καθημερινότητα του Άρη με έμμεσο τρόπο ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, “πρωταγωνίστησε” κυρίως με τις φήμες για το ΑΦΜ του, το οποίο κατά καιρούς φερόταν ότι θα αγόραζε η ΠΑΕ Άρης για να αποφύγει την λύση της Γ΄Εθνικής.

Οι αλλαγές που συντελούνται το τελευταίο διάστημα στον σύλλογο του νομού Σερρών δεν έχουν προηγούμενο στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πρώτη χρονικά αλλαγή ήταν αυτή του προέδρου με τον κ. Καλαποτλή να αποτελεί παρελθόν μετά από πολλά χρόνια με τον Χρήστο Μέγκλα να παίρνει το πλειοψηφικό πακέτο . Νέος πρόεδρος του… προς το παρών Εθνικού είναι ο γνωστός Σερραίος δικηγόρος και Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με την παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα, Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Υπήρξε μάλιστα προαναγγελία αλλαγών τόσο στο σήμα, όσο και στο όνομα της ομάδας, η οποία αποδεσμεύεται τελείως από το Γάζωρο, έχει «σφραγίδα» Σερραϊκή και αυτό θα φαίνεται τόσο στο νέο όνομα το οποίο και θα περιέχει μέσα την λέξη “Σέρρες”, όπως και στο σήμα.

Μετακομίζει μάλιστα και στις Σέρρες όπου θα δίνει κι επίσημα όλα της τα παιχνίδια, αφήνοντας το χωριό του Γαζώρου.

Και όλα αυτά χωρίς την αλλαγή ΑΦΜ ή πώλησης του.

To Top