ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα κλήση στην Εθνική για Φετφατζίδη

Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ ανακοίνωσε τους 25 ποδοσφαιριστές για τα ματς με Αρμενία και Φινλανδία, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να βρίσκεται στις κλήσεις του Ολλανδού προπονητή.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αυτήν την φορά δεν υπήρχαν οι μεγάλες εκπλήξεις της προηγούμενης κλήσης. Οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Μήτρογλου, Σάμαρης και Τοροσίδης δεν βρίσκονται ούτε αυτή την φορά στις κλήσεις του Ολλανδού αλλά δεν υπάρχουν τρομερές αλλαγές σε σχέση με το γκρουπ που κάλεσε την προηγούμενη φορά.

Για την ακρίβεια απουσιάζει το όνομα του Μάριου Βρουσάι ο οποίος έχει ένα μικροτραυματισμό στον αστράγαλο. Το νέο όνομα είναι αυτό του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη ενώ για πρώτη φορά επί Φαν’τ Σχιπ καλείται ο Χάρης Μαυρίας ο οποίος είχε βρεθεί και στις κλήσεις του Αγγελου Αναστασιάδη.

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Αρμενία εκτός (15/11, 19:00) και την Φινλανδία εντός (18/11, 21:45)

Αναλυτικά οι κλήσεις του Ολλανδού τεχνικού: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 13:00 και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις 18:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά (ανοιχτή για το κοινό και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ).

To Top