Νέα κρούση για Σικαλιά, σύσκεψη για τον επιθετικό

Η ομάδα του Άρη “φωνάζει” για μεταγραφική ενίσχυση και η διοικούσα επιτροπή θα εξαντλήσει όσα περιθώρια έχει για να την επιτύχει.

Οι κίτρινοι επισπεύδουν τις διαδικασίες ώστε μέχρι την Παρασκευή να έχουν κλείσει οι υποθέσεις του επιθετικού και του αριστερού μπακ ώστε  ο Μάκης Κατσαβάκης να δουλέψει με όσο το δυνατόν πιο γεμάτο το ρόστερ στη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί του αγώνα με τον ΟΦΗ μετά την 2η αγωνιστική.

Από σήμερα, όπως προκύπτει θα γίνει μια νέα και πιθανότατα τελευταία προσπάθεια να αποκτηθεί ο Άγγελος Σικαλιάς και να καλυφθεί το κενό στη θέση του αριστερού μπακ. Τα προβλήματα στα άκρα ήταν φανερά και στη Νέα Σμύρνη. Όπως είναι γνωστό ο Θανάσης Σάμιος ζητάει 30.000 ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά το θέμα του επιθετικού ο Μάκης Κατσαβάκης θα έχει σήμερα σύσκεψη με τους Αλέκο Κατσιαούνη, Σταύρο Λαμπριάκο, αλλά και τον Γιάννη Μιχαλήτσο που έχει παρακολουθήσει δεκάδες παίκτες τις τελευταίες μέρες ώστε να επιστευστούν οι διαδικασίες και να καταλήξουν στον εκλεκτό.

Όπως έχουμε σημειώσει ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει η περίπτωση του Άλαν Καρντέκ της Μπενφίκα είναι σε περίοπτη θέση, αλλά έχει αρκετές δυσκολίες.

To Top