Νέα «μάχη» για να τα βρουν (και) στο… μέτωπο Τόχα

Κάθε μέρα που περνάει δίνει την αφορμή στην κιτρινόμαυρη διοίκηση να παλέψει για να κλείσει τα οικονομικά μέτωπα, ώστε να είναι έτοιμος ο φάκελος για την αδειοδότηση. Όχι άδικα χαρακτηρίστηκε η «μεγάλη βδομάδα» του Άρη, από τη στιγμή που οι μέρες μέχρι την 31η Μαρτίου, καταληκτική ημερομηνία για την συλλογή υπογραφών στους διακανονισμούς, τελειώνουν.

Μετά την θετική εξέλιξη στις υποθέσεις των Σάκη Τσιώλη και Θανάση Τοπούζη, ο Άρης θα κληθεί να δώσει λύση στο ανοιχτό μέτωπο της υπόθεσης Τόχα.

Η εύρεση λύσης στον τρόπο καταβολής των οφειλομένων προς τον Κάρλος Τόχα παραμένει “αγκάθι” στην προσπάθεια της ΠΑΕ να εξασφαλίσει χωρίς πρόβλημα την αδειοδότηση για τη συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα. Η προσφυγή του Κολομβιανού αναβλήθηκε για δεύτερη φορά την περασμένη και ορίστηκε νέα δικάσιμος στις 2 Απριλίου. Οι κίτρινοι είχαν να κάνουν με έναν σκληρό διαπραγματευτή, όπως είναι ο Τόχα και σήμερα αναμένεται να υπάρξει και νέα επαφή, ώστε όπως ελπίζουν στην ΠΑΕ θα έχει προκύψει συμφωνία.
 
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις για να βρουν την “χρυσή τομή” και ο παίκτης να βάλει την υπογραφή του στο έγγραφο του διακανονισμού.

Ευνοεί τον Άρη το γεγονός ότι η εκδίκαση της προσφυγής του Κολομβιανού πήρε νέα αναβολή, για δεύτερη φορά, και ορίστηκε νέα δικάσιμος στις 2 Απριλίου.

Σήμερα, λοιπόν, αναμένεται να γίνει μια νέα επαφή ώστε με την καταβολή ενός συγκεκριμένου ποσού (αγγίζει τα 190.00 ευρώ, κατ’ άλλους φτάνει μέχρι 250.000 ευρώ) ώστε να έρθουν σε οριστική συμφωνία τον Τόχα, να αποσυρθεί η εκκρεμούσα προσφυγή και να υπογραφεί ο διακανονισμός.

Σε κάθε περίπτωση από την πλευρά της ΠΑΕ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα υπάρξει χάπι εντ στην υπόθεση της αδειοδότησης, ενώ καθησυχαστικός ήταν στις δηλώσεις του και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης.

Με την επίλυση του θέματος του Κολομβιανού κλείνει ένας μεγάλος κύκλος ανοιχτών θεμάτων και ρίχνεται νερό στ’ αυλάκι των θετικών εξελίξεων. Κρίσιμη μέρα και η σημερινή…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top