ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα μάχη δικαίωσης του Άρη στο CAS! Ορίστηκε δικάσιμος για Οριόλ στις 13 Γενάρη

Νέα μάχη δικαίωσης του Άρη στο CAS και απαλλαγής του από τις παλιές αμαρτίες της χρεοκοπημένης παλιάς ΠΑΕ, με την οποία δεν έχει καμία οικονομική συνέχεια η νέα! Ορίστηκε δικάσιμος για την υπόθεση Οριόλ στις 13 του Γενάρη.

Όπως είναι γνωστό, τον περασμένο Ιούνιο με σχετική επιστολή που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, η FIFA ενημέρωσε πως επιδικάζει το ποσό των 750.000 (!!!) ευρώ για χρέος της παλιάς ΠΑΕ στον Οριόλ Λοθάνο. Μια υπόθεση που δεν… χάθηκε σε κάποιο συρτάρι της ΕΠΟ και κινητοποίησε τους κιτρινόμαυρους, όπως και στην περίπτωση του Τζον Ίμπε.

Και για τους δυο πρώην ποδοσφαιριστές είχε προσφύγει η ΠΑΕ Άρης στο CAS. Η πρώτη εκδικάστηκε στις αρχές του Οκτωβρίου, αλλά δεν έχει βγει ακόμη απόφαση. Η δεύτερη ορίστηκε να εκδικαστεί από το ανώτατο Ευρωπαϊκό αθλητικό δικαστήριο στις 13 Ιανουαρίου, εκεί όπου θα κληθεί να αποδείξει η ΠΑΕ ότι δεν έχει καμία υποχρέωση από τις οφειλές της παλιάς υπό εκκαθάριση ΠΑΕ.

Να σημειώσουμε ότι στις 17 Δεκεμβρίου έχει οριστεί και η προσφυγή στο CAS της ΕΠΟ σε ότι αφορά την υπόθεση του πρόστιμου που δέχθηκε (500.000 ελβετικά φράγκα) για την έκδοση του δελτίου στο Ντουρμισάι.

 

 

To Top