Νέα μεταγραφή για τη Δόξα Δράμας

Με ακόμη μια μεταγραφή, την όγδοη κατά σειρά, η Δόξα Δράμας ολοκληρώνει την ενίσχυση της για τη χειμερινή περίοδο, χωρίς φυσικά να αποκλείεται κάποια άλλη κίνηση, εφόσον προκύψει κάτι το αξιόλογο.Το νέο απόκτημα λοιπόν των μαυραετών είναι ο 22χρονος Θανάσης Κυσσίδης.

Αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου σαν «εξάρι» και μπορεί να παίξει και στις δύο πλευρές αφού διαθέτει καλό δεξί όσο και αριστερό πόδι.

Γέννημα- θρέμμα δραμινός και δοξαίος ο Κυσσίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία μαζί με τον δίδυμο αδερφό Κώστα από τις ακαδημίες σε ηλικία έξι ετών. Στην συνέχεια έπαιξε τρία χρόνια στον «Καστρινό» και από εκεί στην ομάδα των ΤΕΠ (09-10)με προπονητή τον Γιάννη Οικονόμου.

Στρατιωτική θητεία και Αργυρούπολη (Α΄ΕΠΣΔ) και τα τελευταία δύο χρόνια στον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου όπου στο φετινό πρωτάθλημα ήταν βασικός και πέτυχε επτά γκολ. Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ η επιστροφή Κυσσίδη ήταν δεδομένη εδώ και μερικές εβδομάδες καθώς είχε την έγκριση του Ανδρέα Παντζιαρά.

Ο παίκτης παρέμεινε μέχρι προχθές στην Καλλίφυτο προκειμένου να βοηθήσει την τοπική ομάδα και να παραμείνει σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

To Top