ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα μεταγραφή του Άρη – Στα κιτρινόμαυρα από τον ΠΑΟΚ και η Κέλλυ Τσιτσιά

Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε ο Άρης στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

“Ο ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Κέλλυς Τσιτσιά από τον παοκ.

Η Κέλλυ Τσιτσιά γεννήθηκε στις 19/5/1995 στην Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1,60,είναι 55 κιλά και αγωνίζεται ως δεξί χαφ κυρίως,αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως αμυντικό χαφ.Επίσης,παλαιότερα ήταν μέλος της Εθνικής κορασίδων Ελλάδας.

Η Κέλλυ Τσιτσιά πριν έρθει στον ΑΡΗ μας ήταν για 6 χρόνια στον παοκ,από το 2009.Τα πρώτα δύο χρόνια ήταν στην ακαδημία κοριτσιών του παοκ και το 2011 ανέβηκε στην γυναικεία ομάδα του παοκ.

Με την γυναικεία ομάδα του παοκ είχε σημαντικές επιτυχίες,αφού πήρε 4 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδας.Την τελευταία χρονιά με την ομάδα του παοκ πέτυχε 1 γκολ,έδωσε μία ασίστ και είχε ένα κερδισμένο πέναλτι.Ακόμα,ήταν στην αποστολή με τον παοκ,χωρίς να παίξει, στους αγώνες του Champions League τον Αύγουστο του 2015.

Επίσης,η Κέλλυ το 2010-2011 συμμετείχε στις προπονήσεις και σε 3 φιλικούς αγώνες τις Εθνικής κορασίδων Ελλάδας,όπου έδωσε μία ασίστ.Ακόμα,συμμετείχε στις 28/9-8/10/2011 στο προκριματικό τουρνουά για το Euro,που έγινε στην Σερβία και ήταν βασική και στους 3 αγώνες που έδωσε η Εθνική κορασίδων!

Ο ΑΡΗΣ εύχεται στην Κέλλυ υγεία και καλή επιτυχία!

To Top