Νέα (μεταμεσονύχτια) συνάντηση για το ιδιοκτησιακό της ΚΑΕ, όλα ΟΚ με το προσύμφωνο, ολοταχώς για οριστική συμφωνία!

Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα στα Τρίκαλα, υπήρξε και νέα συνάντηση μελών της διοίκησης της ΚΑΕ με εκπροσώπους του επιχειρηματικού σχήματος που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας με στόχο την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την υπογραφή του προσύμφωνου.

Ουσιαστικά, σύμφωνα με πληροφορίες που προέκυψαν μετά τα μεσάνυχτα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν χθες στις βασικές παραμέτρους για την μεταβίβαση των μετοχών και πλέον μπαίνουν στο στάδιο της υλοποίησης, έχοντας ουσιαστικά μίας μορφής δέσμευση η μία προς την άλλη.

Αυτό το προσύμφωνο είναι επί της ουσίας η “σφραγίδα” ότι μπαίνει η ιστορία στην τελική ευθεία. Η εξέλιξη ανοίγει τον δρόμο για την ολοκλήρωση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των μετοχών, διαδικασία πάντως που απαιτεί κάποιο χρονικό διάστημα.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα, τέλη του μήνα ή αρχές του επόμενου η ΚΑΕ θα έχει αλλάξει χέρια.

Είναι σημαντικό επίσης να τονιστεί πως η πλευρά του επιχειρηματικού σχήματος ήρθε σε επαφή με την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες και τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις που έρχονται.

Οι ενδιαφερόμενοι δύσκολα δεν θα δώσουν το “παρών” στον αγώνα με της Τρίτης με τον Παναθηναϊκό. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, αν η συμφωνία ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα να παραστούν στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

To Top