Νέα «νίκη» του κόσμου, πληρώθηκε η εφορία, «σώθηκε» το άρθρο 44!

Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από το… οικονομικό μέτωπο της ΠΑΕ Άρης. Σήμερα πληρώθηκε η εφορία με χρήματα και του κόσμου, «σώθηκε» το άρθρο 44, ο Άρης γλιτώνει μια σειρά από οικονομικές και όχι άλλες περιπέτειες και παίρνει δύναμη για τη συνέχεια!

Mετά από μια σειρά ενεργειών τις τελευταίες μέρες έγινε μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρωθούν χρήματα για να αποφευχθούν φορολογικές περιπέτειες και βάρη πολλών χιλιάδων ευρώ. Τελικά συγκεντρώθηκαν 175.000 ευρώ, χρήματα που αντλήθηκαν από τον κόσμο της ομάδας, αλλά και προβλεπόμενη δόση από τη διαφήμιση του ΚΙΝΟ στη φανέλα της ομάδας.

Σήμερα, ο Αντώνης Ζαμπέτας βρέθηκε μαζί μαζί με τον υπεύθυνο του λογιστηρίου στην ΦΑΕ, προχώρησαν στην καταβολή των χρημάτων αυτών και κατάφεραν να πετύχουν μια πρώτη νίκη μαζί με τον κόσμο της ομάδας καθώς υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να χαθούν οι ρυθμίσεις στην εφορία και να επιβαρυνθεί ο Άρης με περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Με τα χρήματα αυτά τακτοποιήθηκε και η δόση για το άρθρο 44 που ο σύλλογος είναι συνεπής εδώ και πολλά χρόνια καθώς και η ρύθμιση Ορφανού. Η σημασία του γεγονότος ότι “σώθηκε” το άρθρο 44 σε τέτοιες δύσκολες στιγμές είναι μεγάλη και δείχνει ότι με συντονισμένες και ενωμένες προσπάθειες μπορεί να επιτευχθούν πολλά πράγματα.

To Top