Νέα νίκη (0-1) για την Εθνική στην Αρμενία, δεν αγωνίστηκε ο Φετφατζίδης

Νέα νίκη (0-1) για την Εθνική στην Αρμενία με σκόρερ τον Λημνιό, σ’ ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2020, στο οποίο δεν αγωνίστηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης.

Η Εθνική ομάδα δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του Οκτώβρη πέρασε από το Ερεβάν και πέτυχε τη δεύτερη σερί της νίκη με το φτωχό βάσει εικόνας, 1-0. Έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι για την Εθνική ο Πολωνός διαιτητής, σε ανατροπή του Γιαννούλη στα μισά του πρώτου ημιχρόνου.

To γκολ με το οποίο γράφτηκε η νίκη πέτυχε στο 35′ ο Λημνιός, ενώ στο 8′ ο Μάνταλος είχε “σημαδέψει” το δοκάρι. Η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ άρεσε ξανά. Κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα, πίεσε σωστά, έκλεισε τους χώρους, απείλησε και θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα τέρματα, φτάνοντας σε μεγαλύτερη νίκη. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδωσε συνέχεια στην εικόνα που έβγαλε κόντρα στη Βοσνία και μετράει πλέον έντεκα βαθμούς, περιμένοντας τη Δευτέρα (18/11) στο ΟΑΚΑ τη Φινλανδία.

Την ίδια ώρα, η Φινλανδία ζει μοναδικές στιγμές, αφού μετά το 3-0 επί του Λίχτενσταϊν ήρθε η παρθενική πρόκριση σε τελική φάση Euro μία αγωνιστική πριν το τέλος της προκριματικής φάσης.

Αρμενία: Αϊραπετιάν, Χαμπαρτσουμιάν, Χοβνανισιάν, Καλισίρ, Βοσκανιάν (83’ Αγιετισιάν), Ισκανιάν, Χοβσεπιάν (78’ Εντιγκαριάν), Γκριγοριάν, Μπαρσεγκιάν, Βαρντανιάν (59′ Σαρκίσοφ), Καραπετιάν

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Γιαννούλης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος (66’ Μασούρας), Λημνιός, Μπακασέτας (81’ Δώνης), Παυλίδης (74’ Κουλούρης)

To Top