Νέα ομάδα, νέο νούμερο για τον Ντουράντ στους Νετς

Ο Κέβιν Ντουράντ αλλάζει νούμερ για πρώτη φορά στην μπασκετική του ζωή, αφήνει το «35» που είχε στο κολλέγιο, στους Θάντερ και στους Γουόριορς, επιλέγοντας τώρα στους Νετς το «7».

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Εξηγεί ο ίδιος για αυτή την αλλαγή: «Το νούμερο 35 πήρε εμένα και την οικογένεια μου από την πόλη μας, και μας έδειξε τον κόσμο. Το νούμερο 35 μου επέτρεψε να γνωρίσω ανθρώπους που ποτέ δεν θα είχα την ευκαιρία να γνωρίσω, να ζήσω πράγματα που ποτέ δεν θα είχα την ευκαιρία να ζήσω, να πετύχω πράγματα που ποτέ δεν θα είχα την ευκαιρία να πετύχω.

To νούμερο 35 μου επέτρεψε να παίξω μπάσκετ στο πανεπιστήμιο του Τέξας, να κάνω πράξη το όνειρο μου να παίξω μπάσκετ στο Σιάτλ σε επίπεδο ΝΒΑ, να παίξω μπάσκετ στην Οκλαχόμα και να κάνω φιλίες που θα διαρκέσουν για μια ζωή. Τέλος μου επέτρεψε να πάω στους Γουόριορς και να κάνω σχέσεις αδερφικές που ούτε ο χρόνος, ούτε η απόσταση μπορούν να σπάσουν.

Το νούμερο 35 επιλέχθηκε για έναν πολύ κοντινό και πολύ αγαπητό μου άνθρωπο, που πάντα θα τιμώ, όπως και το νούμερο 35. Όμως με το ξεκίνημα του νέου μου κεφαλαίου στην μπασκετική μου ζωή, θα με δείτε στο παρκέ να φοράω το νούμερο επτά».

To Top