Νέα ομιλία Παπαδόπουλου: «Πάμε για πόλεμο! Δεν φοβάμαι, είμαστε μια γροθιά»

Πέρα από την αγωνιστική προετοιμασία της ομάδας του Άρη, ο Σούλης Παπαδόπουλου δίνει μεγάλο βάρος στην ψυχολογική τόνωση των ποδοσφαιριστών. Με συζητήσεις, αλλά και ομιλίες προσπαθεί να μιλήσει στην ψυχή και στο φιλότιμο τους ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ατρόμητο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και σήμερα το μεσημέρι ο 46χρονος προπονητής του Άρη μίλησε στους παίκτες της ομάδας. «Πάμε για πόλεμο! Κλείστε τα αυτιά σας σε όσα ακούγονται για να προχωρήσουμε. Ξέρουμε όλοι τις αγωνιστικές δυσκολίες, αλλά και τις διοικητικές εξελίξεις. Δεν ασχολούμαστε μ’ αυτά» είπε αρχικά στους ο Παπαδόπουλος.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ήταν κατηγορηματικός: «Εγώ δεν φοβάμαι. Ήξερα που ήρθα από την πρώτη στιγμή και δεν είμαι διατεθειμένος να καταθέσω τα όπλα. Μαζί θα παλέψουμε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια και να σταθούμε στο ύψος μας και στις απαιτήσεις του κόσμου του Άρη».

Ο Παπαδόπουλος μίλησε και για τον Ατρόμητο: «Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, θέλει να κερδίσει για τους δικούς του λόγους, αλλά εμείς θα παλέψουμε για την νίκη ενωμένοι σα μια γροθιά. Πάμε να δώσουμε τον εαυτό μας σε αυτόν τον πόλεμο».

To Top