Νέα παράταση – ανάσα στην υπόθεση Κουλουχέρη λόγω… άρθρου 99

 

Το θέμα των οφειλών στον Θέμη Κουλουχέρη παραμένει ανοιχτό, με τον Άρη να πετυχαίνει νέα παράταση-ανάσα στην υπόθεση.

Όπως είναι γνωστό ο Άρης έδωσε μια σκληρή δικαστική μάχη, ο παίκτης επιμένει να ζητάει τα χρήματα των τριών δόσεων που του οφείλονται και όσο το ζήτημα δεν τακτοποιείται, οι κίτρινοι κινδυνεύουν…

Ο 31χρονος αμυντικός ζητάει μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών από τον Άρη, για την μη καταβολή των 90.000 ευρώ, που αφορούν τρεις δόσεις από τα οφειλόμενα. Μετά τις νομικές ενέργειες που έκανε ο Άρης και με δεδομένο ότι αδυνατεί να βρει τόσα χρήματα, ζήτησε νέο διακανονισμό και το θέμα είναι ανοιχτό.

Ο Χρήστος Γρόλλιος κατέθεσε χθες στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ τα συμπληρωματικά υπομνήματα σε ότι αφορά την υπόθεση του Κουλουχέρη. Σήμερα, προέβαλε τις εξελίξεις με την προσωρινή διαταγή αναστολής πληρωμών μέσα από την προσφυγή στο άρθρο 99 και η αρμόδια επιτροπή, παρά το αρνητικό κλίμα που προκάλεσε η ΕΠΟ, έδωσε αναβολή-παράταση για το πρώτο δεκαήμερο του ερχόμενου μήνα (πιθανότατα μέχρι τις 9 Οκτωβρίου) για να τρέξουν και οι εξελίξεις στο άρθρο 99.

Σίγουρα, πρόκειται για μια θετική εξέλιξη υπέρ των κίτρινων που “παγώνουν” τις όποιες αρνητικές προεκτάσεις της υπόθεσης Κουλουχέρη.

To Top