ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα περιπέτεια για Παπαγεωργόπουλο

Μπορεί ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος να έχει βγει από τη φυλακή, ωστόσο οι δικαστικές περιπέτειες αυξάνονται σαν κεφαλές τις Λερναίας Ύδρας. Νέα εισαγγελική πρόταση προτείνει την παραπομπή του σε δίκη, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, σε βαθμό κακουργήματος, πράξη η οποία συνδέεται με την υπεξαίρεση των 17,9 εκατ. ευρώ από τα δημοτικά ταμεία, κατά το διάστημα 1999-2007.

Στο Foxbet.gr θα βρείτε καθημερινά προτάσεις με ταμείο τα πιο πλούσια ρεπορτάζ για όλες τις αναμετρήσεις του κουπονιού, όπως το Λάρισα – Ηρακλής, που ολοκληρώνει την πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Εκτός από τον Β. Παπαγεωργόπουλο, η αντιεισαγγελέας Εφετών, Μαγδαληνή Γαλάταλη εισηγείται να παραπεμφθεί στο ίδιο δικαστήριο -το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης- ο πρώην γενικός γραμματέας του Δήμου, Μιχάλης Λεμούσιας, αντιμετωπίζοντας την ίδια κατηγορία.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η εισαγγελική λειτουργός, μεταξύ άλλων,  κάνει αναφορά, τόσο στις κρίσεις των δικαστηρίων, πρώτου και δεύτερου βαθμού, με τις οποίες οι δύο άνδρες κρίθηκαν ένοχοι για την πολύκροτη υπόθεση της υπεξαίρεσης, όσο και στα βουλεύματα των δικαστικών συμβουλίων, που αποφάνθηκαν την παραπομπή τους σε δίκη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).

Πηγή : thessnews

To Top