Νέα πικρή ήττα (0-3) για την Κ17

Nέα ήττα γνώρισε Κ17 του Αρη. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική έχασε με σκορ 0-3 από την Ξάνθη στη Σουρωτή.

Ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 36′, όταν ο Ιγνατίδης βρήκε ωραία τον Χουζούρη, αυτός έκανε το σουτ, με τον τερματοφύλακα της θρακικής ομάδας να απομακρύνει δύσκολα. Ένα λεπτό αργότερα, η Ξάνθη μετά από εκτέλεση φάουλ και φάση διαρκείας στα καρέ του Μάντζιαρη, έκανε το 0-1 με τον Μελισσόπουλο.

Στο 40′ ο Αρης δέχθηκε και δεύτερο γκολ τέρμα, ξανά από στημένη φάση, με τον Δελή από κοντά να διαμορφώνει το 0-2, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν η κιτρινόμαυρη ομάδα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Χουζούρη στο 65’. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 66’ με τον Σαρλή, ο Σταθάκης όμως έπεσε σωτήρια λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή και κράτησε το 0-2.

Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 77′, με τον Φασίδη με κοντινή προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μάντζαρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Θέος): Μάντζιαρης, Στατής (52’ Παυλίδης), Τσιπούρας (43’ Σμυρλής), Ντουνιάς, Σαρλής, Μπάμπης, Μουτζίκος (53’ Φούσκας), Χουζούρης, Χατζηβλασίου (73’ Τόπτσης), Καραμβαλάσης (43’ Βασιλούδης), Ιγνατίδης.

ΞΑΝΘΗ  (Μπεδρέλης): Σταθάκης, Χατζηλαζαρίδης, Κιαχίδης, Χατζητερζόγλου, Προύντζος, Μήττας (59’ Μπουντακίδης), Λαζαρίδης ( 63’ Ψεματάς), Δελής, Ορφανίδης, Φασίδης (80’ Κωνσταντάρας), Μελισσόπουλος (85’ Ζώτος).

To Top