ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέα προετοιμασία… εξπρές, με στόχο το δεύτερο “διπλό” της σεζόν για τον Άρη!

Περιθώριο ξεκούρασης για τον Άρη, ούτε κατά διάνοια! Οι “κιτρινόμαυροι” αφήνουν πίσω τους την χθεσινή νίκη επί της Ξάνθης στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και ξεκινούν μία ακόμα προετοιμασίας εξπρές, αυτή τη φορά για τον Παναιτωλικό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Επόμενη αναμέτρηση της ομάδας του Μίχαελ Ένινγκ, την Κυριακή στις 17:15 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 21η αγωνιστική.

Στόχος του Άρη απέναντι στον προτελευταίο του βαθμολογικού πίνακα είναι το τρίποντο, το οποίο θα σημάνει και την δεύτερη μόλις εκτός έδρας νίκη, καθώς στα προηγούμενα 10 ματς, έχουν σημειωθεί 6 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο Μίχαελ Ένινγκ περιμένει τα… ευχάριστα για τον Φιορίν Ντουρμισάι από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ σήμερα το πρωί, ώστε να αποκτήσει μία επιλογή για την επίθεση, από την στιγμή που ο αγώνας της Κυριακής θα είναι ο δεύτερος που δεν θα έχει στην διάθεσή του, τον Μπράουν Ιντέγε.

Παράλληλα, καλείται να αποφασίσει σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη, συμπεριλαμβανομένου και της Κυριακής, θα λείψουν οι τιμωρημένοι. Φραν Βέλεθ και Λίντσεϊ Ροζ συμπλήρωσαν χθες τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα προπονηθούν σήμερα σε χαλαρούς ρυθμούς και αύριο η αποστολή θα αναχωρήσει για το Αγρίνιο. Κάλλιστα, θα μπορούσε η αναμέτρηση να προγραμματιστεί για την Δευτέρα όπως συνέβη για τα παιχνίδια τριών ομάδων που αγωνίστηκαν χθες…

To Top