ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέα προσθήκη στις γυναίκες του Άρη

Σε μία ακόμα προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, εντάσσοντας στο δυναμικό της την Ελένη Τσιακλίδου.

Αυτή είναι η δεύτερη κίνηση ενίσχυσης του ήδη υπάρχοντος ρόστερ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μετά και την απόκτηση της Αλεξάνδρας Γιαμαλή.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Ο ΑΡΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της ταλαντούχας ποδοσφαιρίστριας, της Ελένης Τσιακλίδου από τον ΠΑΟΚ. H Ελένη Τσιακλίδου γεννήθηκε στις 19/4/2000 και έχει ύψος 1,62,είναι αμυντικό χαφ και είναι διεθνής με την Εθνική Κορασίδων Ελλάδας! Επίσης, μπορεί να παίξει και σε όποια θέση της ζητηθεί από την προπονήτρια της ομάδας του ΑΡΗ.

Η νεοαποκτηθείσα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2007 και ήταν στην ακαδημία αγοριών ΑΕ Φαλήρου Θεσσαλονίκης μέχρι το 2012, όπου τον Οκτώβριο του 2012 πήγε στις κορασίδες του ΠΑΟΚ. Στην ακαδημία της ΑΕ Φαλήρου αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα junior τις χρονιές 2008-2010 και στο πρωτάθλημα του προπαιδικού την χρονιά 2010-2011 πετυχαίνοντας αρκετά όμορφα γκολ.

Στο τέλος του 2014 εκλήθη για πρώτη φορά στις προπονήσεις της Εθνικής Κορασίδων Ελλάδας και από τότε μέχρι και τώρα καλείται από τον προπονητή της Εθνικής Κορασίδων στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο ΑΡΗΣ εύχεται στην Ελένη υγεία και καλή επιτυχία!».

To Top