Νέα προσπάθεια από βετεράνους και Κοινωνία, ο χρόνος πιέζει για λύσεις

Οι κρίσιμες ώρες που περνάει ο Άρης επιβάλλει την συμμετοχή από όλους. Τόσο οι βετεράνοι, όσο και το διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ θα κάνουν μια ακόμη προσπάθεια για να τελεσφορήσουν οι επαφές τους…

Κατ’ αρχήν οι βετεράνοι του Άρη θα κάνουν μία ακόμη προσπάθεια ώστε μέσα στο επόμενο 48ωρο να πραγματοποιηθεί το τελικό ραντεβού των πρώην παραγόντων του συλλόγου (Λάμπρος Γράντας, Μιχάλης Ζορπίδης), αλλά και του Γιάννη Ιωαννίδη.
Ο Γιάννης Βένος, ο πρόεδρος των βετεράνων, όπως δήλωσε και στο PRESSARIS είναι συγκρατημένα αισιόδοξος, μια και αναγνωρίζει τις δυσκολίες, οι οποίες προκύπτουν από τα μεγάλα χρέη. Είναι όμως αποφασισμένος να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια, ώστε να προκύψει κάτι συγκεκριμένο με την ελπίδα ότι θα υπάρχουν εκτός από τα λόγια και λύσεις.

Την ίδια ώρα σε… δράση βρίσκεται και το δ.σ. της Κοινωνία Μελών Άρη για την ΠΑΕ.
Η διοίκηση του φορέα έχει «χτυπήσει» με τη σειρά της πολλές πόρτες Αρειανών παραγόντων και επιχειρηματιών που κινούνται στον στενό ή ευρύτερο χώρο του συλλόγου, με στόχο να τους φέρουν κοντά στην ΠΑΕ. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής αναμένεται να γίνουν γνωστά άμεσα, μια και ο χρόνος πιέσει και η ΠΑΕ αναζητά απεγνωσμένα οξυγόνο.

To Top