Νέα προσπάθεια στο… τραπέζι για νομικό “παράθυρο” για τον Κάμπος

Από χίλια κύματα πέρασε και περνάει το θέμα του Πάουλο Κάμπος. Μετά το μπαράζ των εξελίξεων που προηγήθηκαν και τις συναντήσεις στο Κλεάνθης Βικελίδης και έπεσε και νέα πρόταση στο… τραπέζι από μέλη του Ερασιτέχνη, ώστε να βρεθεί νομικό “παράθυρο” για την παραμονή του Βραζιλιάνου.

Συγκεκριμένα, συζητείται και εξετάζεται από τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και τους νομικούς η πρόταση να γίνει μέλος του ΑΣ Άρης ο Κάμπος και να αναλάβει επίσημα (με απόφαση του δ.σ.) τη θέση του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος (εάν το προβλέπει το καταστατικό και για αλλοδαπούς), ώστε να μπορεί να καθίσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας στους αγώνες (ακόμη κι αν χρειαστεί να μην σηκώνεται για οδηγίες).

Σε αυτήν την περίπτωση, τονίστηκε ότι κι αν ακόμη, όπως απείλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Τέλης Μπατάκης, θα καταγγείλει τον Κάμπος στην ΟΥΕΦΑ, με κίνδυνο να του αφαιρεθεί το δίπλωμα, ο κιτρινόμαυρος σύλλογος θα είναι έτοιμος να “απαντήσει” νομικά, τη στιγμή άλλωστε που υπάρχουν και αρκετά παραδείγματα άλλων προπονητών που ασκούν παράλληλες διοικητικές ή άλλες δραστηριότητες σε έναν σύλλογο! 

To θέμα παραμένει ανοιχτό, με την “καυτή πατάτα” των αποφάσεων να πέφτει στα χέρια των ανθρώπων του ποδοσφαιρικού τμήματος.

To Top