Νέα πρωτοβουλία συσπείρωσης όλων των δυνάμεων του Άρη, αυτή τη φορά από τον Λεωνίδα Μπακούρα!

Νέα πρωτοβουλία για να προκύψει (επιτέλους) ενότητα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να υπάρχει ομοψυχία και ένωση όλων των δυνάμεων κυοφορείται, αυτή τη φορά από τον Λεωνίδα Μπακούρα.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΕΠΑ και γνωστός φίλαθλος του Άρη ανέλαβε την πρωτοβουλία συσπείρωσης όλων – αν αυτό είναι δυνατόν – των δυνάμεων του Άρη γύρω από την ποδοσφαιρική ομάδα. Με τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε ο ίδιος ο κ. Μπακούρας προσκάλεσε σε μια συνάντηση αύριο το απόγευμα (19.00) σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης τον πρόεδρο του ΑΣ Άρη, Θωμά Γιώτα, τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λάμπρο Σκόρδα, τον πρόεδρο της Κοινωνίας Μελών Άρη, Παναγιώτη Στεφανίδη, τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Ψηφίδη ως εκπρόσωπο μιας πρωτοβουλίας που έλαβε χώρα πριν μερικές μέρες, καθώς και μέλη των δύο δυναμικότερων συνδέσμων, του SUPER 3 και των Ιερολοχιτών.

Όπως προκύπτει από την πλευρά του κ. Μπακούρα στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να δοθεί τέλος στην εσωστρέφεια που ταλαιπωρεί τον Άρη και για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου να σταματήσουν οι εσωτερικές έριδες και αντεγγκλίσεις, ώστε όλες οι δυνάμεις να συνασπιστούν με στόχο τα 100 χρόνια ζωής του συλλόγου να βρουν την ποδοσφαιρική ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

 

To Top