Νέα πρόσωπα στο «τιμόνι» των ακαδημιών

Με υπεύθυνο υποδομών τον Μίλτο Μηλιάτη και γενικό αρχηγό μπάσκετ τον Βασίλη Παλιάντζα θα χαράξει πορεία από εδώ και πέρα ο ΑΣ Άρης, σε ό,τι αφορά στις ακαδημίες του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μίλτο Μηλιάτη ως υπεύθυνο υποδομών και αναπτυξιακού προγράμματος και με τον Βασίλη Παλιάντζα ως γενικό αρχηγό μπάσκετ του ΑΡΗ.

Σε δηλώσεις του, ο Μίλτος Μηλιάτης τόνισε σχετικά με την επιστροφή του στον «κιτρινόμαυρο» σύλλογο, μετά τη σεζόν 2005-΄06: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, καθώς επιστρέφω στο σύλλογο, που αγάπησα και αγαπήθηκα. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί, για να ‘χτίσουμε’ τον ΑΡΗ, που όλοι ξέρουν. Χρειάζεται πολλή δουλειά, υπομονή και προγραμματισμός για να πετύχουμε».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Παλιάντζας είχε να πει: «Είναι η πρώτη φορά, που θα συνεργαστώ με τον ΑΡΗ και χαίρομαι πολύ γι΄ αυτό. Τα τμήματα υποδομής θα είναι υπό την επίβλεψη της ΚΑΕ, όπως τόνισε και στις προγραμματικές του δηλώσεις ο πρόεδρος αυτής. Απώτερος στόχος μας είναι η ανάδειξη νέων αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι με τη σειρά τους θα είναι σε θέση να επανδρώσουν τις μεγάλες ομάδες ανδρών και γυναικών τα επόμενα χρόνια».

To Top