Νέα πρόταση της Σούπερ λίγκας: υποβιβάζονται δυο, ο 3ος μετά από μπαράζ

Ούτε σήμερα (10/12), πέντε μήνες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, αποφασίστηκε πόσες ομάδες θα πέσουν από την Super League στο φετινό πρωτάθλημα και αντιστοίχως πόσες θα ανέβουν από την Football League.

Η συνάντηση που είχαν η ΕΠΟ και οι δύο επαγγελματικές Λίγκες δεν κατέληξε σε αποτέλεσμα, με την ΕΠΟ να αρνείται να πάρει απόφαση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΕΠΟ φοβάταιτυχόν προσφυγές στα δικαστήρια, επειδή η όποια απόφαση της θα είναι εκπρόθεσμη παραβιάζοντας τις διατάξεις του ΚΑΠ.

Η Super League έκανε ένα βήμα πίσω από την αρχική θέση της ζητώντας αντί να πέσουν μόνο δύο ομάδες να πέσουν δύο και η τρίτη θέση να κριθεί με αγώνα μπαράζ μεταξύ του 16ου της βαθμολογίας της με τον τρίτο της βαθμολογίας των πλέι οφ της Football League.

Από την άλλη η Football League, στην οποία μεταφέρεται η πίεση, ζήτησε 10ημερη προθεσμίαπροκειμένου να τοποθετηθεί επί της νέας πρότασης αν και τα μέλη της όπως φάνηκε στο έκτακτο Δ.Σ που προηγήθηκε φαίνεται να επιμένουν στο ανέβουν τρείς ομάδες.

Με βάση τα παραπάνω… το αδιέξοδο συνεχίζεται και στο ερώτημα πότε θα ξέρουμε πόσες ομάδες θα πέσουν από την Super League στο φετινό πρωτάθλημα, η απάντηση είναι…

Καλά Χριστούγεννα!

Πηγή: soccerplus.gr

To Top