Νέα πυρά Κούγια για πολυϊδιοκτησία, Χριστοβασίλη, Κωστούλα και Γκαγκάτση!

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της αναφέρθηκε στην επικύρωση της βαθμολογίας της Super League κάνοντας εκ νέου επίθεση στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα κατά πλειοψηφία με ψήφους 12-3, για πρώτη φορά ψήφισε και η ΕΠΟ, απερρίφθη το αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΛ για την αναβολή της επικύρωσης της βαθμολογίας των play out, λόγω της δικαστικής εκκρεμότητας της καταγγελίας της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για παραβάσεις από την ιδιοκτησία της των προβλεπομένων για την αγοραπωλησία μετοχών ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών και πολυιδιοκτησία.

Το εκπληκτικό της ψηφοφορίας είναι ότι κατά του αιτήματος της ΠΑΕ ΑΕΛ ψήφισε και η ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία εφόσον η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ επιβεβαιωθεί διασώζεται οριστικά, επιβεβαιώνοντας όλες τις καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΕΛ για την συμπεριφορά της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Γιάννινα και ειδικά του Κάργα στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ των play out όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέβηκε με παιδάκια χωρίς 6 βασικούς και σε σέντερ φορ των ύψους 1,60 Brenner που για πρώτη φορά αγωνίστηκε σε αυτή την θέση.

Τους κ.κ. Κωστούλα, Μπελεβώνη και Χριστοβασίλη αφήνουμε στην κρίση των αγνών οπαδών και όχι των εμμίσθων οργανωμένων οπαδών των ιστορικών ομάδων του Αγρινίου και των Ιωαννίνων, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Χριστοβασίλης έχει εξευτελίσει ομάδες και την ιστορία τους, αφού το ίδιο έχει κάνει και στον Ηλυσιακό που τον μετέτρεψε σε Αιγάλεω μαζί με τον Θωμά Μητρόπουλο και εισέπραξε 500.000€, αλλά το έχει κάνει και εις βάρος του ΠΑΣ Γιάννινα το 2008, όταν για να μην ανέβει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Super League έβαλε στο τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό 11 παιδάκια και έτσι ολοκληρώθηκε το σχέδιο του Βασίλη Γκαγκάτση, τότε που ο γιός του ο Μάκης εργαζόταν στον Πανθρακικό ενώ σπούδαζε στην Κομοτηνή, για να μην ανέβει ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Super League που τόλμησε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό από το κύπελλο με το γκολ του Κοντογουλίδη στο Καραισκάκη και να ανέβει μία ανύπαρκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου ομάδα ο Πανθρακικός, μόνο και μόνο για τι εργαζόταν εκεί ο γιός του.

Εμείς συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας, τόσο στα εγχώρια δικαιοδοτικά μας όργανα, όσο και στο CAS και τότε θα δούμε τι δικαιολογίες θα προβάλουν η νομική υπηρεσία και ο Πρόεδρος της Super League, όταν θα κληθούν να διορθώσουν τα αδιόρθωτα και να μας αποζημιώσουν.

Μετά την σημερινή απόφαση ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ και η νομική μας υπηρεσία θα επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Super League για να μας καταβληθούν τα 165.000€ τα οποία κατακρατούνται παρανόμως από τα τηλεοπτικά δικαιώματα προηγουμένων ετών”.

 

To Top